Wat zijn de minimale vereisten voor Coviva?

Om Coviva thuis te gebruiken, heb je een smartphone of tablet (iOS versie 8 of hoger, Android versie 4 of hoger), een stabiele internet verbinding, een vrije LAN poort op je router (of gebruik de optionele wifi dongel) en stroom nodig.

Wat is het draadloze bereik van Coviva?

Het draadloos bereik is binnenshuis ongeveer 30m en buiten 100m, afhankelijk van lokale omstandigheden. Plaats je Coviva-Smartbox bij voorkeur op de meest centrale plaats in je woning. Het is ook mogelijk om het signaal te versterken om grotere afstanden te behalen.

Hoe beveiligt Coviva jouw data?

Je persoonlijke data en hoe jij je huis gebruikt wordt lokaal opgeslagen op je Coviva-Smartbox en bijvoorbeeld niet online in de cloud bewaard. Wanneer je via de App een apparaat bedient wordt dit commando versleuteld (beveiligd) verstuurd. Alle data is en blijft van jou alleen.

Kan ik Coviva offline gebruiken?

Je kan Coviva gebruiken op een thuisnetwerk zonder internetverbinding. Alleen tijdens de installatie heeft de installateur een internet verbinding nodig om de Coviva-Smartbox te registeren.

Zijn de draadloze signalen gevaarlijk?

Nee. Allereerst zenden de apparaten alleen wanneer er een opdracht wordt gegeven, zoals het aanzetten van de verlichting. Daarbij is het een heel kort signaal van weinig vermogen. Ter vergelijking, een mobiele telefoon met slechte ontvangst zendt ongeveer 200 keer meer energie uit.

Wat zijn covigrammen?

Covigrammen zorgen ervoor dat je verschillende smarthome componenten kunt combineren. Hierdoor kan je via de app eigen scenario’s maken die met een druk van je vinger worden geactiveerd.

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van domotica in jouw woning? Vul dan onderstaand formulier in en selecteer je installateur naar keuze. Je ontvangt dan snel alle gewenste info.
Ja, stuur mij de Coviva brochure, ik ga akkoord met het Hager privacybeleid.

FAQ

Bekijk how-to video’s en veelgestelde vragen

Bekijk nu

Veilig

Onzichtbaar, uitbreidbaar en veilig.

Gecertificeerd

CEN EN 13321
ISO/IEC 14543
EN 50090

Ervaar nu zelf
het gemak van
Coviva

Neem de controle